Кои сме ние?

BS Cosmetics е българска фирма, основана през 2018 г. от млад екип и опитни технолози.  В BS Cosmetics предлагаме на съвременния потребител продукти, които са създадени с изцяло натурален състав. Водени от желанието да предоставим на своите клиенти качествена козметика, с ефикасно действие. Всеки продукт е тестван и е адаптиран дори към най-чувствителната кожа. В BS Cosmetics се грижим за хубавата и здрава кожа.

Продуктите на BS Cosmetics са с натурален състав и в тяхната изработка не са ползвани оцветители или изкуствени аромати. Козметичните продукти не са тествани върху животни.

 

Защо създадохме BS Cosmetics?

В търсене на качествени съставки и продукти и в желанието ни да ползваме натурална козметика, без оцветители, без ароматизатори, с естествен състав, с опитът на нашите технолози създадохме продукти, които да използваме самите ние, да препоръчваме и подаряваме на нашето семейство и приятели, а не продукти само и единствено ориентирани към пазара.

В забързаното ежедневие и стресова среда, създадохме продукти, които да се отнасят с грижа и любов към кожата, върху която най-често се отразява неблагоприятното влияние на околната среда.

В BS Cosmetics залагаме на висококачествени, натурални продукти, които доставяме от сертифицирани производители. Всеки продукт е внимателно проучен и грижливо подбран.

Красивата и здрава кожа е мисия на BS Cosmetics.

 

Къде да ни откриете?

Може да ни откриете и в еMAG на https://www.emag.bg/, и при партньорите ни от "Здравница" на http://www.zdravnitza.com/